Vi skapar PR & Kommunikation

Vi kan traditionella kanaler och är grymma på allt som är digitalt och socialt.

Kommunikation är jättebrett och med åren har vi byggt upp en erfarenhetsbank som gör att vi kan jobba med hela paletten. Vi hjälper dig att förstå vem du behöver nå, vad som ska kommuniceras och hur du gör det på bästa sätt. Persona, content och kanalval är A och O för att du ska nå dina mål.

Varumärkesplattform och marknadsstrategi

All bra kommunikation har sin utgångspunkt i en väl genomtänkt strategi. Och för att ta fram en tydlig och användbar strategi behöver den vara baserad på er varumärkesplattform. Den besvarar bland annat frågor som konkurrensbild, varumärkeslöfte och målgruppsanalys. Plattform + strategi = engagemang!

Vi utformar din strategi inom kommunikation
Vad innehåller din kommunikation?

Inbound marketing

Content is king! Ditt content ska vara genomtänkt, förtroendeskapande och varumärkesbyggande. Med inbound marketing menas att du istället för att till exempel köpa annonser, skapar engagerande innehåll som har ett faktiskt värde för målgruppen. Magin kan skapas i sociala medier eller genom läsvärda guider som laddas ner på din webb och på så vis genererar leads.

Sociala medier

Sharing is caring. Sociala medier är ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga sitt varumärke. Det är också ett bra forum för din målgrupp att på olika sätt engagera sig i ditt varumärke. Vi vet vem som finns var och hur de vill prata!

Kommunikation på sociala medier
Hur ser din digitala kommunikation ut?

Digital analys

Hur ser din närvaro ut online? Hur uppfattas ni som företag? Hur är interaktionen med era kunder? Vi gör en grundlig analys av er digitala närvaro. Resultatet ligger sedan till grund för en stark strategi framåt.

Foto & rörlig bild

Ordspråket ”en bild säger mer än 1000 ord” må vara klyschigt men det finns en sanning i uttrycket. Vi hjälper dig att skapa engagerande och varumärkesbyggande bilder och videos, oavsett om det är för sociala medier, webben eller bilder till tryckt material.

Din visuella kommunikation
Kommunikation på din webbplats

Webbplats

Webben brukar vara informationskällan till och målet med den mesta av den övriga digitala närvaron. Därför är det viktigt att din hemsida är levande och relevant. Se din hemsida som din butik ­– vad vill du ha i skyltfönstret nu och när är det dags att skylta om?

Utbildning & workshops

Många företag tror att det enda sättet att höras på är att skruva upp megafonen på max, skrika så högt det går och hoppas att någon lyssnar. Vi tycker precis tvärtom. Istället vill vi försöka förstå vem och var kunden är och skapa kommunikation som faktiskt är relevant och intressant. I våra workshops lär vi ut hur du kan göra samma sak!

  • Sociala medier – sharing is caring, så länge nån lyssnar
  • Digital närvaro – är du på rätt plats vid rätt tillfälle?

Om du vill att vi utbildar i något annat ämne som finns bland våra tjänster så skräddarsyr vi gärna ett upplägg just för dig!

PR och kommunikation med INSPO Event och PR

Nyfiken på att veta mer?

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi pratar mer om hur vi på INSPO kan hjälpa dig på bästa sätt.

INSPO Event & PR AB

Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 
Org.nr: 559165-8819
Godkänd för F-skatt
BG: 870-7143