Om oss/ kontakt

Vi är
INSPO Event & PR

När likasinnade, passionerade, erfarna och framför allt ambitiösa människor möts vore det dumt att inte ta vara på den kemin och skapa ren och skär magi. Vi startade därför INSPO Event & PR.

INSPO Event & PR är den fashionabla Event- och PR-byrån med ett stort utbud av tjänster. Med passion för tre fokusområden; eventproduktion, PR och marknadsföring vet vi hur man kombinerar tjänster för att maximera resultatet för dig som kund. Vår styrka är detaljerna. Vi är övertygade om att de små delarna skapar helheten och är därför mycket lyhörda och passionerade inför varje nytt möte och ny uppgift.

Tillsammans har vi bred erfarenhet och kunskap inom media-, event- och produktionsbranschen och vår styrka ligger i mångfald och ett brett nätverk av drivna människor. Vi tror på att hjälpas åt och tillsammans kan vi leverera det ni än inte drömt om.

Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla & Skövde. För oss är personliga och digitala möten lika spännande och på så sätt arbetar vi med både nationella och internationella kunder.

Dream team

Jessica Frendberg

CREATIVE DIRECTOR & MARKETING MANAGER

Anna Storm

EVENT MANAGER & PHOTO

Karolina 003

Karolina Johansson

Wedding planner & sales

Linn Storm

business Coordinator & sales

Lisa 003

Lisa Thorstensson

business coordinator & Administrive