EVENT & BRÖLLOP

event & bröllop

TILLFÄLLE ATT FIRA
Med flera års erfarenhet inom event- och bröllopsbranschen vet vi att lyhördhet, noggrannhet och en känsla för detaljer är avgörande för ett lyckat evenemang. Vi brinner för att skapa en genuin och personlig tillställning där det viktigaste för dig är i fokus. Vi hjälper till att ordna event för såväl företag som privatpersoner. Födelsedagsfirande, bröllop, releaseparty, kick-off eller möhippa. Alla firanden, stora som små, är värt att engagera sig lite extra i och vi hjälper er gärna att skapa ett oförglömligt evenemang.

BRÖLLOP
Vi har lång yrkesmässig erfarenhet av att koordinera och planera bröllop. Genom flera års arbete i bröllopsbranschen har vi den kunskap och de kontakter som skapar ett magiskt bröllop. Hör av er så berättar vi mer.

Bartender with newlyweds are pouring vine in the pyramid of glasses at the open air wedding banquet

Event

Vår Event Manager utformar, planerar och projektleder evenemang i alla storlekar. Från mindre privata sammankomster till stora evenemang skapas sagolika upplevelser. Vare sig det rör sig om en butiksöppning, varumärkeslansering, konsumentutbildning eller gala.

Bröllop

Våra Wedding Planners har under flera års tid arbetat med bröllop och brudpar såväl i Sverige som i utlandet. Med komplett service inom planering och utförande skapas förutsättningar för en magisk bröllopsdag.