Bröllopskoordinator

Bröllopskoordinator

Utvalda delar

För er som behöver hjälp med enstaka eller flera moment i bröllopsplaneringen finns vår Bröllopskoordinator där som stöd och expert och hjälper er på vägen. Vi bokar in en konsultation och skräddarsyr sedan ett upplägg för er som passar in era önskemål och budget. Vi hjälper er med de delar som ni inte har möjlighet att styra upp och med vår erfarenhet vet vi vad som krävs för en oförglömlig bröllopsdag.!

Från start till mål

För er som vill lämna över hela den tidskrävande detaljplaneringen i trygga händer erbjuder vi planeringshjälp hela vägen. Vi bokar in en konsultation där ni berättar vad ni har för önskemål och förväntningar på er speciella dag och utifrån det lägger vi upp ett program som passar er personlighet och tidsschema. Programmet anpassas individuellt utefter era behov med personliga träffar och kontakt via telefon och mejl. Saker som vi kan hjälpa er med kan exempelvis vara val av vigselplats och lokal, bokningar av olika leverantörer såsom musiker, florister, fotografer samt beställning av. Om ni har långväga gäster så kan vi ordna med bokning av hotell, transport etc.

Vi hjälper er att hitta passande leverantörer i er stil och inom er budget. Ni kan lita på att vi alltid kontrollerar leverantörer innan vi rekommenderar dem till er.

I detta paket är vi även med på bröllopsdagen och säkerställer att ni får en underbar dag där allt flyter på som planerat!